Πόση απόσταση καλύπτουν οι οδηγοί φορτηγών στις ΗΠΑ και τον Καναδά την εβδομάδα

Η οδήγηση 1000 μιλίων την ημέρα είναι μια πολύ δύσκολη και απαιτητική εργασία κάθε οδηγός φορτηγού. Αυτό θα απαιτούσε οδήγηση σχεδόν 15 ωρών με μέση ταχύτητα 67 μιλίων την ώρα, υποθέτοντας ότι δεν υπάρχει κίνηση, στάσεις ή καθυστερήσεις. Αλλά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό γιατί υπάρχουν μερικά παράγοντες που περιορίζουν τον χρόνο οδήγησης και την απόσταση των οδηγών φορτηγών.

Το όριο ταχύτητας για φορτηγά διαφέρει ανάλογα με την πολιτεία, αλλά είναι συνήθως χαμηλότερη από το όριο ταχύτητας για τα αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, σε Η Καλιφόρνια έχει όριο ταχύτητας φορτηγού 55 μίλια την ώρα, ενώ το Τέξας έχει όριο ταχύτητας 75 μίλια την ώρα μίλια ανά ώρα. Η οδήγηση με χαμηλότερη ταχύτητα σημαίνει ότι διανύεις μικρότερη απόσταση σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώρα.


ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ:

Οδηγός φορτηγού Οδηγός φορτηγού στην Αμερική - μισθός, συνθήκες εργασίας, απαιτήσεις εργασίας, επιδόματα...

Οδηγός φορτηγού στον Καναδά - μισθός, συνθήκες εργασίας, απαιτήσεις εργασίας, επιδόματα...


Άλλοι παράγοντες που μπορούν να μειώσουν την απόσταση οδήγησης των οδηγών φορτηγών περιλαμβάνουν καιρικές συνθήκες, οδικές συνθήκες, κυκλοφοριακή συμφόρηση, ατυχήματα, παρακάμψεις, σημεία ελέγχου, σταθμοί ζύγισης, στάσεις για καύσιμα, στάσεις ανάπαυσης και μηχανικά προβλήματα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και διακοπές που μπορεί να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν κίνηση φορτηγού.

Ένας από τους κύριους παράγοντες είναι οι κανονισμοί για τις ώρες εργασίας (HOS) που είναι που εκδόθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορέων Αυτοκινήτων (FMCSA). Αυτά είναι κανονισμούς που έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν την κόπωση του οδηγού και να διασφαλίζουν την ασφάλεια στο δρόμο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς HOS, οδηγοί φορτηγών μεγάλων αποστάσεων μπορούν να οδηγήσουν το πολύ 11 ώρες σε μια βάρδια 14 ωρών, μετά την οποία πρέπει να κάνουν 10ωρο διάλειμμα από την υπηρεσία. Οι οδηγοί πρέπει επίσης κάντε ένα διάλειμμα 30 λεπτών πριν οδηγήσετε για περισσότερες από οκτώ ώρες. Εκτός, Οι οδηγοί δεν επιτρέπεται να οδηγούν περισσότερες από 60 ώρες σε επτά συνεχόμενες ημέρες ή 70 ώρες σε οκτώ συνεχόμενες ημέρες.

Η μέση απόσταση οδήγησης για τους οδηγούς φορτηγών είναι περίπου 500 μίλια την ημέρα, η οποία είναι ακόμη μεγάλη απόσταση για να διανυθεί. Κατά μέσο όρο, οι οδηγοί φορτηγών στις ΗΠΑ και τον Καναδά οδηγούν περίπου 2.000 έως 3.000 μίλια την εβδομάδα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτός ο αριθμός μπορεί να ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις μεμονωμένες συνθήκες και τη φύση της μεταφοράς.

Τα χιλιόμετρα που καλύπτουν οι οδηγοί φορτηγών ανά εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες:

Τύπος μεταφοράς: Διάφορα Οι τύποι μεταφοράς έχουν διαφορετικές απαιτήσεις σε χιλιόμετρα. Για παράδειγμα, οδηγοί φορτηγών μεγάλων αποστάσεων που μεταφέρουν εμπορεύματα σε μεγάλα Οι αποστάσεις μπορούν να καλύψουν περισσότερα μίλια την εβδομάδα σε σύγκριση με τις περιφερειακές ή σε τοπικούς οδηγούς που έχουν μικρότερες διαδρομές.

Μήκος διαδρομής: Μήκος διαδρομής που ανατίθεται σε οδηγούς φορτηγών μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τον αριθμό των μιλίων που οδηγούν μια εβδομάδα. Οι οδηγοί σε μικρότερες διαδρομές μπορούν να διανύσουν λιγότερα μίλια, ενώ το κάνουν σε μεγαλύτερες διαδρομές μπορούν να συλλέξουν περισσότερα μίλια.

Κανονισμοί οδήγησης: i Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς έχουν κανονισμούς που διασφαλίζουν την ασφάλεια οδηγούς φορτηγών και άλλους χρήστες του δρόμου. Αυτοί οι κανονισμοί επιβάλλουν περιορισμούς στον αριθμό των ωρών που μπορεί να είναι ο οδηγός σε υπηρεσία και το μέγιστο τον αριθμό των ωρών που μπορεί να οδηγήσει σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Οι ρυθμίσεις αυτές, όπως π.χ είναι κανόνες σχετικά με τις ώρες εργασίας, μπορεί να επηρεάσει τη συνολική χιλιομετρική που ο οδηγός του φορτηγού μπορεί να παραλάβει σε μια εβδομάδα.

Απαιτήσεις και χρονοδιάγραμμα φορτίου: Ο όγκος του φορτίου και οι απαιτήσεις των πελατών μπορούν να επηρεάσουν τον αριθμό των μιλίων ο οδηγός του φορτηγού πρέπει να περάσει. Σε περιόδους αιχμής ή όταν υπάρχει υψηλή ζήτηση για φορτία, οι οδηγοί μπορεί να χρειαστεί να οδηγήσουν μεγαλύτερες αποστάσεις προκειμένου να τηρηθούν οι προθεσμίες παράδοσης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα στοιχεία που αναφέρθηκαν προηγουμένως (2.000 έως 3.000 μίλια την εβδομάδα) είναι πρόχειροι μέσοι όροι και μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από ομάδα σε ομάδα παράγοντες. Επιπλέον, μεμονωμένες εταιρείες μεταφορών μπορεί να έχουν ειδικές πολιτικές ή συμβόλαια που υπαγορεύουν τα αναμενόμενα χιλιόμετρα για τους οδηγούς τους.






Terms & Conditions | Πολιτική απορρήτου | Επικοινωνία

Copyright © jobandsalaryabroad.com 2017 -